Sterke y-tuigen comfortabel voor de hond

De beste Y-Tuigen

Op zoek naar het beste y tuig voor uw hond? Dan bent u hier bij het juiste adres. EDG is de uitvinder van het Y-tuig en is markleider als het gaat om verbetering van de ergonomie, duurzaamheid, design, trekkracht en reflecterend vermogen, kwaliteit, prijs en effectiviteit.

Een y-model honden tuig geeft uw hond veel bewegingsvrijheid. Het zorgt daarnaast voor een optimale drukverdeling. Maar belangrijker nog, een goed passend hondentuig geeft uw hond rust en comfort. Hierdoor zal uw hond niet of nauwelijks trekken. Dit in tegenstelling tot standaard tuigjes die meestal irritaties, ongemak en pijn veroorzaken.

Dit speciaal gevoerde (geen goedkope fleece) nylon y tuig biedt u en uw hond veiligheid en comfort. In tegenstelling tot veel harnassen, is het EDG y-tuig ontworpen om kwetsbare gebieden te beschermen, zoals de borst, keel en oksels van uw hond, tijdens elk trainingsniveau. Geen ontwerp met een d-ring op de borst! Nog een innovatie van EDG. Vanwege de dynamische positie van de lijnverbinding wordt de druk altijd rechtstreeks op de borst van de hond gericht en nooit op zijn keel. Dit eenvoudige maar toch effectieve ergonomische ontwerp laat ook uw hond een volledige bewegingsvrijheid behouden zonder dat u zich zorgen te hoeft maken over oksel irritatie of schuren van de huid.

Laat u goed informeren voordat u een y tuig koopt. In de afgelopen paar jaar word de naam "Y-Tuig" steeds vaker misbruikt door merken die borsttuigen, Anti-Trek tuigjes en elastiek verstelbare tuigjes aanbieden als y-tuig. De tuigen van EDG zijn de originele y-tuigen, kenners weten de kwaliteit van dit merk. Geld weggooien en irritaties vanwege een dolle trekkende hond is onnodig. Bij ons zit u meteen goed.

  • Hand gemaakt en op maat gemaakt in Nederland
  • Ergonomisch ontwerp zorgt voor een volledige bewegingsvrijheid
  • Dual-purpose lijnverbinding daalt terug langs de wervelkolom om druk op de keel van uw hond te voorkomen
  • Verstelbaar borststuk aan de voorkant voor een nog persoonlijkere pasvorm
  • NO Escape design zorgt ervoor dat uw hond niet uit het harnas kan ontsnappen

© Copyright 2022 Eurobullysupply. Powered by Extreme Dog Gear. All Rights Reserved.